domingo, 26 de enero de 2014

Tecnologia mòbil i ensenyament.



Hi ha molta discusió amb l'ús de noves tecnologies a l'escola, avui dia crec que cap persona qüestiona l'utilitat d'esta però si que s'aprofite adecuadament i si els alumnes no perden massa temps amb ells i perden habilitats per eixemple a l'escriptura.

Jo vaig a parlar-vos de la meua experiència a nivell profesional a l'escola. 
D'una banda el meu col.legi aquest any participa en dues projectes: el de la dotació de tablets per part de Conselleria a 5º de Primaria. Ens han donat 7 tablets per classe i són 3 classes, l'objectiu principal de l'ús dels tablets és que els xiquets aprenen a aprendre a través de l'investigació per mitjà de la cerca d'informació per l'elaboració dels seus projectes projectes educatius. 

Però dotar a l'aula de tecnologia no significa vaja acompanyada de qualitat en els processos d'ensenyança-aprenentatge, si no se li unix d'un projecte d'innovació pedagògica al projecte educatiu de centre. 

L'altre projecte en el que participa el meu centre és el projecte "Aula Innova". Un projecte pilot on participen deu centres de tota Espanya, que tracta de desenvolupar les TIC a l'entor educatiu.

És pero aixó que amb una bona guia, formació per part del profesorat i el suport de l'administració, l'ús de la tecnologia mòbil és una eina fonamental per l'educació adaptant-nos als temps que corren.

No hay comentarios:

Publicar un comentario